Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeninger/kirkeBoligLunde NytFirmaKontakt
Lunde
jun
6
tor
Foto:

6 juni: Åbent hus/borgermøde

kl. 18:00 på Bavnbo og Lunde Kro.

Invitation til åbent hus og borgermøde om Bavnbo
Der har gennem længere tid været mange tomme ældreboliger på Bavnbo i Lunde. Derfor inviterer forvaltningen og politikerne i Varde Kommune, i samarbejde med Boligforeningen DAB, Ældresagen og Bavnbos Venner, til åbent hus og borgermøde omkring Bavnbo torsdag d. 6. juni.

Formålet med borgermødet er at drøfte udviklingsmulighederne for Bavnbo. Forud for borgermødet er det muligt at komme til åbent hus på Bavnbo. Du kan deltage i begge dele, eller kun et af arrangementerne.

Program:
18:00 – 18:45: Åbent hus i Bavnbo.
 Sted: Ældreboligerne Bavnbo, Skolegade 27, 6830 Nørre Nebel.
Det vil være muligt at se en tom lejlighed og blive orienteret om vilkår for indflytning, huslejeniveau, og aktiviteter på stedet.

19:00 – 21:00: Borgermøde om udviklingsmuligheder for Bavnbo.
 Sted: Lunde Kro, Skolegade 8, 6830 Nørre Nebel.
Der inviteres til borgermøde for en drøftelse af, hvordan det kan sikres, at Bavnbo fremadrettet er et attraktivt sted at bo. Borgermødet indledes med en indføring i de nuværende udfordringer, samt muligheder og vilkår, hvis der skal ske ændringer omkring boligerne. Herefter vil der være fælles drøftelse af mulighederne.

Tilmelding: Hvis du gerne vil deltage i borgermødet, kan du tilmelde dig på stha@varde.dk eller tlf. 79946821 senest 3 juni. Ønsker du kun at deltage til åbent hus på Bavnbo, behøver du ikke at tilmelde dig.

torsdag 9 maj 2024 - Herman Høj
Vist: 536 gange