Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderForeninger/kirkeBoligLunde NytFirmaKontakt
Lunde
aug
10
lør
Foto:

Åbningsfest af Mejeritorvet

Lunde Sogneforening købte i 2018 den gamle mejerigrund i Lunde efter at bygningerne, som havde stået tomme i mange år, var blevet revet ned.

Sogneforeningen har siden stået i spidsen for renoveringen af torvet ud fra en vision om at byen skal fremstå pæn og indbydende. Både for os som bor her, for folk, som kommer forbi og ikke mindst nye beboere.

Torvet fremstår enkelt og hyggeligt med ny asfaltbelægning med 28 p-pladser, lamper, blomster, bøgehæk og bord-bænkesæt, som indbyder til at man kan slå sig ned, slappe af og hygge sig med andre. Måske med en forfriskning som kan købes hos Min Købmand, som ligger på den anden side af gaden.

Det er frivillige fra byen, som sammen har stået for at beplante bedene og jævnligt mødes en flok borgere med hakke m.m. og holder området rent.

Indvielsesfesten er lørdag den 10. august 2024 kl. 13.00 med snoreklip, pølser og drikkevarer til alle fremmødte. Her vil Mejeriet og torvets historie blive fortalt gennem fortælling og på plancher som viser billeder fra det gamle Lunde og mejeriet.

Velkommen

tirsdag 25 jun 2024 - Herman Høj
Vist: 547 gange